Vanaf november 2019 start Jeugdclub ’t Verzet met de vijfde jaargang van Spoor 5. Gedurende 5 avonden wordt de feestzaal van de jeugdclub omgetoverd tot een gezellig muziekcafé met sfeervol decor. Bezoekers worden verwend met live optredens, lekkere cocktails en smakelijke hapjes om de avond onvergetelijk te maken. ROTATIONS, het DJ-project van de jeugdclub, zorgt voor extra sfeer tijdens en na de optreden. Met een diversiteit aan muziekgenres en verfrissende muziekgroepen brengt de jeugdclub voor ieder wat wils. Zijspoor, het artistieke project bij Spoor 5, brengt creatieve workshops door de concerten heen.

De eerste editie van Spoor 5 staat op vrijdag 8 november 2019 in teken van Rock’n Rolla. Verwacht twee rockende bands die de boel op stelten zullen zetten met hun diepe grooves. Lokale band The Purplemachine brengt met hun mix van psychedelische rock en andere rockgenres het publiek naar een andere wereld. Ze zijn daarom de ideale aftrap van het nieuwe jaargang. Mind Rays zal de pannen van het dak rocken met een mix van garage-, noiserock en postpunk. Als afsluiter zorgen ze dat Spoor 5 met een kick begint. Als zijspoor voorzien we een introductie tot de boeiende kunst van de grafiek. Met enkele basisprincipes leer je hoe je de leukste prenten kan drukken op papier of textiel. DJ’s T-sound en DJ Artic zorgen voor een topsfeer met een hun leuke mixen.

Voorzie al je Go – Pass, pak je valies en maak je klaar voor een rit naar het gezelligste muziekcafé op Spoor 5!

Praktische informatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here