Voor zij dit het nog niet wisten, Knokke-Heist heeft er een nieuw topadres bij voor de smakelijke liefhebbers. Enter Blanco: een stukje Mexicaanse wave aan onze Belgische kust. Het restaurant in Duinenwater opent zijn deuren voor het grote publiek officieel pas op 22 november 2019, maar het sleepte nu al een nominatie in de wacht voor ‘Best Restaurant Design’ door VENUEZ, Hospitality Awards.

Restaurant Blanco is de nieuwe culinaire getaway in Knokke-Heist. Hier geniet jong en oud van sharing food, zuiderse flavours en special drinks (with a story). Je proeft er een originele mix tussen de Mexicaanse en mediterrane keuken. The catch of the day, een stevig stukje vlees of eerder fan van taco’s? Chef David Cantré geeft er zijn eigen toets aan. Voeg daarbij nog wat hartelijke Blanco-vibes en de setting is compleet … ¡Dirección: el corazón!

Het warm, organisch interieur met afgeronde hoeken werd bekleed met Mortex in zachtroze en lichtblauwe tinten. Het geheel is een mooie blend van natuurlijke materialen en handgemaakte stukken die een cosy, maar tegelijk fancy Tulum-vibe uitstralen. “We willen dat mensen zich hier thuis voelen en tegelijk ook op reis”, aldus Céline Buysse.

Voor Knokke-Heist is de komst van Restaurant Blanco in Duinenwater een leuke troef. Het zorgt heel de dag door voor extra va-et-vient op het Keith Haringplein. Je kan er immers terecht voor zowel een lekkere lunch als een heerlijk diner. Een romantische tête-à-tête, een zakenlunch in een verrassend concept of een taco table met vrienden of familie? Het belooft sowieso een topervaring te worden!

De nominatie voor ‘Best Restaurant Design’ is op zich al mooi voor onze gemeente, maar we mogen nog trotser zijn omwille van het stevige duo achter het restaurant: Céline en David, allebei geboren en getogen in Knokke-Heist!

Ben je benieuwd? Nog eventjes geduld … vanaf 22 november 11 verwelkomen Céline, David en hun enthousiast team je met open armen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here