Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag wordt het zwaarbewolkt met af en toe een bui of perioden van regen. Na de middag komen er enkele opklaringen en neemt de neerslagkans af. Goed zicht, behalve in de neerslag. Maxima rond 11 °C. Vrij krachtige wind (5) uit N, geleidelijk afnemend tot zwak (2) en krimpend naar NW.

Donderdag wordt het zwaarbewolkt tot betrokken met regen. In de late namiddag wordt het droger en komen er wat opklaringen. Er kan wel nog een bui vallen, op zee mogelijk met onweer. Matig, later goed zicht behalve in de neerslag. Maxima rond 10 °C. Vrij krachtige tot krachtige wind (5-6) uit ZZO, ruimend naar WZW tot ZW en toenemend naar krachtig (6).

Vrijdag start met zonnige perioden. Later neemt de bewolking toe gevolgd door regen later op de avond. Goed zicht. Maxima rond 9 °C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit Z, afnemend tot zwak (2) en ’s avonds ruimend naar WNW.

Zaterdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Er is kans op enkele buien. Goed zicht. Maxima rond 9 °C. Matige wind (3) uit NNO, draaiend naar de zuidelijke sector en toenemend tot vrij krachitg à krachtig (5-6).

Zondag is het zwaarbewolkt tot betrokken. Vroeg in de ochtend kan er nog veel regen vallen, later is er nog kans op wat lichte regen of motregen. Goed, later matig zicht. Maxima rond 8 °C. Krachtige wind (6) uit OZO.

Langetermijnverwachting van maandag 11/11/19 tot vrijdag 15/11/19

We blijven onder invloed van lagedrukgebieden waardoor het wisselvallig blijft. De maxima schommelen tussen 8 en 9 graden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here