De “Nacht van de Ondernemer” mag u als gerenommeerde of startende ondernemer in Knokke-Heist absoluut niet missen. Dit UNIZO event brengt menig ondernemer samen en biedt de uitgesproken gelegenheid om te netwerken en het ondernemerschap in onze bruisende badstad volop in the picture te zetten.

De “Nacht van de Ondernemer” op zaterdag 16 november vanaf 19:00 in Garage van Mercedes, aan de Natienlaan in Knokke-Heist in het kader van de ‘Dag van de Ondernemer’ die doorgaat op vrijdag 22 november. Unizo Knokke-Heist zet ondernemers in de bloemetjes met een receptie en diner (côte à l’os à volonté van slagerij-traiteur Fernand). Liveband Wolfgang en een lokale DJ zorgen voor de sfeer.

De inkom bedraagt 50 EUR/persoon. Inkomkaarten te bekomen bij Optica, Kustlaan – Regatta, Lippenslaan – Zoete polder, Hazegrasstraat of via mail unizoknokke@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here