Weerfoto: Fred van Soomeren

Deze donderdag start betrokken met regen. Vanaf de middag wisselen zwaarbewolkte perioden met enkele buien en brede opklaringen elkaar af. Er is kans op lokaal onweer. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 10 °C. Krachtige wind (6) uit ZZO, ruimend naar ZW en tijdelijk afnemend tot vrij krachtig (5).

Vrijdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Op een bui na blijft het droog. ’s Avonds neemt de bewolking toe en kan er wat lichte regen vallen. Goed zicht. Maxima rond 9 à 10 °C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit ZZW, ‘s avonds ruimend naar NW en afnemend tot matig (3).

Zaterdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Op een lokale bui na blijft het droog. ’s Avonds neemt de bewolking toe en stijgt de neerslagkans. Goed zicht. Maxima rond 9 à 10 °C. Matige wind (4) uit N, afnemend tot zwak à matig (2-3) uit veranderlijke richting.

Zondag hangt er eerst nog veel bewolking, maar al vrij snel krijgen we opklaringen die in de loop van de dag steeds breder worden. Maxima rond 9 °C. Goed zicht. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit O.

Maandag start zonnig, maar geleidelijk neemt de bewolking toe met tijdens het tweede deel van de dag nu en dan wat lichte regen of motregen. Maxima rond 8 °C. Meestal matig zicht. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit veranderlijke richting.

Langetermijnverwachting van dinsdag 12/11/19 tot zaterdag 16/11/19

Er verandert weinig aan de weerkundige situatie. Het Britse laag zorgt aanhoudend voor wisselvallig weer, met temperaturen die iets onder de normaal liggen, met maxima meestal rond 8 à 9 °C en minima rond 5 °C.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here