Vandaag is de nieuwe Michelin-gids “Bib Gourmand Benelux 2020” voorgesteld.  Dit kleine broertje van de befaamde rode Michelin-gids die toprestaurants bekroont met sterren, onderscheidt restaurants die een kwaliteitsvol driegangenmenu aanbieden voor maximaal 39 euro met een “Bib Gourmand”.

De nieuwe editie van de gids beveelt in totaal 431 restaurants aan, waarvan 154 in België, 133 in Nederland en 14 in Luxemburg. 

Bij de Belgische restaurants zijn er 18 die voor het eerst een “Bib Gourmand” krijgen. In Vlaanderen gaat het om “l’Amitié” (Antwerpen), “Quatre Mains” (Brugge), “Les Eleveurs” (Halle), “Station 3” (Kraainem), “De Gebrande Winning” (Sint-Truiden) en “Bistro Bis” en “Le 54” (alletwee in Tongeren).  In Brussel gaat het om “Car Bon” (Elsene), “La Charcuterie” (Sint-Gillis) en “Mon Fou de Mari” (St-Agatha-Berchem). Maar niemand uit Knokke-Heist. Zou het dan onmogelijk zijn om in onze badplaats een kwaliteitsvol driegangenmenu aan te bieden voor maximaal 39 euro. Als jij weet waar het wel kan in Knokke-Heist? Laat het hieronder even weten!

3 REACTIES

  1. In restaurant ´ L’Etage ´ van Hôtel Nelson hebt jij een 4 gangen menu ´Nelson’ met garnaal kroketten en gebakken zeetong voor 39€ …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here