Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Naar de avond toe stijgt de kans op een lokale bui. Goed zicht. Maxima rond 10 °C. Vrij krachtige wind (5) uit Z, ruimend naar WZW en afnemend tot matig (3). ’s Avonds ruimt de wind naar NW en neemt toe tot vrij krachtig (5).

Zaterdag wisselen wolkenvelden en tijdelijk brede opklaringen elkaar af. Van tijd tot tijd kan er wat lichte regen of een bui vallen. ’s Avonds neemt de bewolking toe. Overwegend goed zicht. Maxima rond 9 à 10 °C. Vrij krachtige wind (5) uit W, afnemend tot matig à vrij krachtig (4-5) en krimpend naar Z.

Zondag start zwaarbewolkt met nog kans op wat lichte regen. Later op de dag wordt het overwegend droog en klaart het op. Overwegend goed zicht. Maxima rond 8 à 9 °C. Matige wind (4) uit ONO, ’s avonds afnemend tot zwak (2) uit veranderlijke richting.

Maandag neemt de bewolking geleidelijk toe en naar de avond toe volgen er perioden van lichte regen. Goed, later matig zicht. Maxima rond 8 °C. Vrij krachtige wind (5) uit ZW, toenemend tot krachtig (6).

Dinsdag is het zwaarbewolkt tot betrokken met perioden van regen en buien. Later op de dag wordt het droger met opklaringen. Eerst matig, later goed zicht. Maxima rond 8 °C. Vrij krachtige tot krachtige wind (5-6) uit W tot WZW.

Langetermijnverwachting van woensdag 13/11/19 tot zondag 17/11/19

Woensdag lijkt nog een droge dag te worden maar donderdag zorgt de nadering van een Atlantische depressie en bijhorende storingen voor een wisselvallige periode. Naar het weekend toe kan de luchtdruk wat gaan stijgen en in dit scenario kunnen we ons aan droger en rustig najaarweer verwachten. De maxima schommelen rond 8 à 9 °C.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here