Tijdens de gemeenteraad is het beleidsplan met ruime meerderheid goedgekeurd. Volgens oppositiepartij N-VA voeren de Gemeentebelangen het N-VA programma uit! Voor Schepen Piet Degroote een reden om nog eens de puntjes op de “i” te zetten op KneistiTV en in onze krant.

Een reportage van Erik Hollé en Yvan Kaux

Tijdens de gemeenteraad zelf:
N-VA onthield zich tijdens de stemming over het meerjarenplan. De partij groen stemde tegen.

Bericht aan onze lezers. We willen graag reacties of berichten van “alle” partijen in Knokke-Heist opnemen. U begrijpt dat we dit enkel kunnen als we deze ook binnen krijgen op onze redactie. Je zou hierdoor een verkeerd beeld kunnen krijgen en onze objectiviteit in vraag stellen. Maar het is voor ons onmogelijk op iets te publiceren wat we niet hebben of krijgen.

1 REACTIE

  1. Het beleidsplan oogt op het eerste zicht inderdaad prachtig. Of de uitvoering ervan ook zo indrukwekkend zal zijn moet de toekomst nog uitwijzen. Vandaag 2 december is men begonnen met het rooien van de bomen naast het station in de deelgemeente Heist met het oog op de bouw van de nieuwe zaal Ravelingen nr. 3. Het is echter niet omdat de bomen gerooid worden dat de zaal er in de eerste jaren al zal staan als hij er al ooit komt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here