Ijskoude Noordenwind en een watertemperatuur van 7,4 gr Celcius waren de ingrediënten van de tweede editie “Wake for Life” op Lakeside Paradise.

Toch waren er enkele moedige ijsberen die na de opwarming van Charona’s Dance crew het Duinenwatermeer in plonsden, en waren er maar liefst 24 wakeboarders die gans de namiddag de gesponsorde rondjes draaiden. Ze maakten er als het ware een echte demonstratie van, tot groot jolijt van de vele kijklustigen. De gulste gever was Beau de l’air uit de Majoor Vandamme straat te Knokke-Heist, die maar liefst 176 rondjes sponsorde. Ook de 50 schaatsers die tot na zonsondergang hun ijshockeymatchen speelden droegen hun steentje bij, want alle opbrengsten van de sportactiviteiten gingen integraal naar Het Vlot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here