Foto: Bruges Boys

Het zijn niet de dagen van Mbaye Diagne. Na het strafschopdebacle in Parijs heeft Club Brugge de aanvaller geweerd uit de A-selectie. Dat wilde Diagne blijkbaar verteren in onze badstad, maar ook dat draaide verkeerd uit.

Op een foto die een Brugs supportesorgaan op Facebook postte, is namelijk te zien hoe Diagne een bekeuring krijgt van de verkeerspolitie. De Senegalees was kennelijk op pad met zijn Rolls Royce in onze kustgemeente, waarna hij een overtreding heeft begaan. Wat Diagne precies heeft uitgevreten, is voorlopig niet bekend, maar de boete was wel een feit.

Zo komt Diagne opnieuw negatief in het nieuws, een rode draad dit seizoen, met de penaltysaga op bezoek bij Paris Saint-Germain als toppunt. Deze week maakte de aanvaller zich alweer onmogelijk. In het kader van de Champions-League-partij van Club tegen Galatasaray, reisde ook Diagne mee af naar Istanbul. Zonder toestemming. De huurling had er een gesprek met moederclub Galatasaray. De clubsupporters zelf liggen er niet wakker van blijkt uit de meer dan 100 reacties bij de “Bruges Boys” op Facebook.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here