In de Knokkestraat 290 in onze deelgemeente Heist/Duinbergen kun je voortaan een coworking space huren. Bij Coworking Seaside kom je terecht in een lichtrijke en open omgeving, waar je energie, ideeën en je creativiteit kan delen.

Je kan een eigen werkplek huren voor een bepaalde periode of op jaarbasis. Een all-in formule waarbij je 24/7 toegang hebt tot de kantoorruimte, de vergaderzaal (10 personen), de copycorner en de koffiecorner. Tijdens de kantooruren worden de telefonische permanentie en onthaal voor jou en je klanten verzorgd.

Meeting met een klant of een vergadering gepland? Er is ook een vergaderzaal met hedendaagse technologie zoals een smartboard, free wifi en de mogelijkheid tot videoconferenties ter beschikking.

Contact: Coworking Seaside / T 0493 30 03 73 / info@coworking-seaside.be
             Knokkestraat 290 8300 Knokke-Heist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here