De Klinker, Het Baken, Het Vlot en Het Boothuis organiseren dit jaar, in het teken van de warmste week, ‘’ winterwonderland ‘’. Deze winterhappening gaat door op donderdag 12 december, iedereen is welkom vanaf 16uur om samen te klinken op het eindejaar.

We toveren ons dagcentrum om tot een grote winterhappening waar je kan genieten van een glaasje bubbels, wijn of een frisdrankje. We voorzien ook lekkere eetstandjes om de magen te vullen en verkoopstandjes met handgemaakte kerstproducten.

Kom dus zeker langs met je vrienden, collega’s, familie en steun Het Centrum van de Oostkust. De opbrengst van deze avond gaat naar de verschillende afdelingen waardoor we de kindjes en de cliënten een extraatje kunnen geven. 

Trek je leukste kerstoutfit aan en kom mee genieten van dit evenement.
Winterwonderland @ Het Centrum van de Oostkust, Heistlaan 123 te Knokke-Heist.

Bedankt vanwege, alle kindjes van Het Vlot en De Klinker, alle cliënten van Het Baken en Het Boothuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here