In de tweede amateurklasse gingen onze jongens van RKFC naar Harelbeke in het Forestierstadion. RKFC won met 1-3. Maar coach Van Borm moest de wedstrijd noodgedwongen vanuit de tribune bekijken.

De wedstrijd begon met balbezit voor RKFC, maar de eerste kans kwam er pas na een kwartier. Declerck geraakte niet voorbij doelman Degrendel. Op het halfuur zette Vandewalle Knokke op voorsprong: 0-1. Even later ging de verdediging van de bezoekers in de fout. De ref beslist dat de bal over de lijn is: het staat 1-1. Dat is ook meteen de stand bij de rust.

Tijdens de rust ging coach Van Borm dus verhaal halen bij de ref over de tegentreffer. Hij krijgt rood, en moet de tweede helft volgen van op de tribune. Zijn ploeg komt opnieuw op voorsprong dankzij een doelpunt van De Sutter: 1-2. Amper 2 minuten later legt Laref de eindstand vast: 1-3.

RKFC pakt zo 15 op 15, Harelbeke blijft achter met 0 op 9.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here