Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag overheersen nevel, mist en lage bewolking. Na de middag kan het wolkendek hier en daar wat gaan breken. Matig tot slecht, later matig zicht. Maxima rond 3 à 4 °C. Matige wind (3) uit ZZO, krimpend naar ZO en afnemend tot zwak (2).

Donderdagochtend start met nevel en lage bewolking. In de loop van de voormiddag verbeteren de zichtcondities en later op de dag kan de zon wat door het hoge en middelhoge wolkendek breken. Eerst matig, later goed zicht. Maxima rond 7 °C. Matige wind (3-4) uit W, krimpend naar ZW en ’s avonds toenemend tot krachtig (6).

Vrijdag wordt het zwaarbewolkt tot betrokken met perioden van regen en buien. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 10 °C. Harde wind (7) uit ZW.

Zaterdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Goed zicht. Maxima rond 10 °C. Krachtige wind (6) uit W, ruimend naar NW en afnemend tot matig (4).

Zondag neemt de bewolking toe en volgen er perioden van regen en buien. Goed, later matig zicht. Maxima rond 9 °C. Vrij krachtige wind (5) uit ZZW, ruimend naar WZW en toenemend tot krachtig (6).

Langetermijnverwachting van maandag 09/12/19 tot vrijdag 13/12/19

Storingen, verbonden aan Atlantische depressies en uitlopers van het Azorenhoog wisselen elkaar af. Het wordt wisselvallig maar de aanvoer van maritieme lucht zorgt ervoor dat de maxima om en rond 8 °C blijven hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here