Om u zonder filter, rechtstreeks, en van waar u ook bent, te tonen hoe elk raadslid uw belangen verdedigt of hoe het debat in Knokke-Heist over uw centen, uw parkeermogelijkheden, uw veiligheid, uw zorg of zorg voor uw ouders, uw recyclagepark, uw afvalzakken, uw straten, wegen en fietspaden… gevoerd wordt, stelt N-VA raadslid Isabelle Goeminne voor om de gemeenteraden te livestreamen. Aan het begin van de vorige legislatuur vroeg ook oud-gemeenteraadslid Geert Deman om de gemeenteraden net als in de andere steden en gemeenten te streamen. Toen was burgemeester Graaf Leopold Lippens hier niet voor te vinden. Of dit nu wel zal gebeuren weten we na de gemeenteraad. Ook als krant zijn wij vragende partij om dit te doen.

1 REACTIE

  1. De gemeenteraad streamen heeft enkel tot gevolg dat er meer raadsleden zullen willen tussenkomen om in beeld te komen en dus nog meer zullen babbelen en eventueel teksten aflezen. Maar naar de inhoud toe verandert er niets . De gemeenteraad wordt dan een grote praatbarak zoals het vlaams parlement waar niemand naar kijkt of luistert.Het echte werk gebeurt in commissies .Daar kan je nog een en ander doen veranderen .Als je tenminste goede argumenten hebt !! Gewoon met burgemeester of schepen praten buiten de gemeenteraad levert meer en beter resultaat op.Kneistikrant geef liever goede berichten die ik kan lezen wanneer ik wil en goede muziek via kneistiradio dan een uitzending waar niemand naar luistert .

Comments are closed.