De Tussen2Feestenloop is een sportieve, uitdagende loop langs een uniek kerstparcours in het hartje van onze gemeente.  Dit over een afstand van 6 of 10 km.  Voor de kleinsten is er een kidsrun van 1 km. Lopers van de 6 en 10 km krijgen tijdsregistratie.  Er wordt ook gezorgd voor de nodige bevoorrading. 

Het Tussen2Feestenloop-team bestaat uit vrijwilligers. Voornamelijk brandweermannen met hun familie en vrienden.  Ieder jaar opnieuw doen we ons best om van de Tussen2Feestenloop de gezelligste loopwedstrijd van het jaar te maken. Zo worden er lichtgevende kerstmutsen uitgedeeld voor het begin van de loop en zorgen muziekgroepen voor de nodige sfeer. Schrijf je nu HIER nog in!

Verkeersmaatregelen

Vanaf 13.30 uur worden de parkeerplaatsen langs de westelijke rijbaan van de Lippenslaan (tussen de Fincentlaan en Nestor de  Tièrestraat) parkeervrij gemaakt voor de opbouw van de startzone.

Van 16.30 tot 22.00 uur worden de Lippenslaan (tussen de Boudewijnlaan en Taborastraat), Dumortierlaan en Kustlaan (tussen de rotonde met het Driehoeksplein en Elizabetlaan) parkeer- en verkeersvrij gemaakt. Op de oostelijke rijbaan van de Lippenslaan wordt het verkeer richting de zeedijk ter hoogte van de Boudewijnlaan afgeleid naar de Piers de Raveschootlaan. De Lippenslaan is tijdens de wedstrijd niet bereikbaar via de zijstraten. 

De inrit van de betaalparking IJzerpark blijft bereikbaar via de Zoutelaan, Nieuwpoortstraat en Ieperstraat. Ook de parkeergarage onder het Alfred Verweeplein blijft steeds bereikbaar.

Voor meer info: www.tussen2feestenloop.be.