Danny Lannoy (66) is getrouwd met Katrien Donckers en vader van twee zonen: Robby en Kenny. Hij studeerde voor bouwkundig tekenaar aan de Stedelijke Academie in Brugge. Hij was gemeenteraadslid van 1977 tot 1982, schepen voor Openbare Werken van 1983 tot 2004 en schepen voor Stedenbouw en Patrimonium van 2005 tot 2012.

In 2004 werd hij door de Nederlandse koningin bekroond tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Hij is voorzitter van heemkring Cnocke is hier, K. Harmonie Sint Cecilia, het Canada Comité Knokke-Heist, de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Heist en ondervoorzitter van het Sincfalamuseum. Hij is auteur van diverse geschiedkundige en kunstboeken en heemkundige tijdschriften en curator van de lopende tentoonstelling “Decor van het verleden” in het cultuurcentrum.

Danny Lannoy is genomineerd voor zijn talenten en zijn culturele inzet, dit ook buiten Knokke-Heist. Hij is steeds ambassadeur geweest voor onze gemeente; de heemkunde en de socio- culturele gemeenschap in het bijzonder. Misschien is dit voor jou de reden om Danny Lannoy te verkiezen tot ‘KH Personality of the Year 2019’. Stemmen kan hier onder.

KH Personality of the Year 2019

Breng hier je stem uit. Opgelet we willen voldoen aan de GDPR wetgeving. U zal je stem moeten bevestigen via een dubbele controle.

Kruis de naam aan van de persoon die de titel mag ontvangen. U mag verschillende mensen aanduiden maar moet NIET! *