Skaii De Vega (Ariani Rae) is een surrealistische kunstenares geboren in Maleisië die al een tijdje in ons land vertoefd. Haar surrealistische wereld bestaat uit provocatieve en symbolische beelden met diepe emoties die gevoed worden door de onderbewuste psyche van de hedendaagse samenleving.

Ze kwam “live” kunst maken bij Boetiek Industrys  aan de Lippenslaan 208 en we stuurden er onze reporters Erik Hollé en Yvan Kaux op af. Tijdens de demonstratie van Skaii de Vega biedt ze de bezoeker een ruime verscheidenheid aan technieken en thema’s die ze sinds het begin van haar carrière heeft ontwikkeld. Een nooit eerder getoonde “live act”!

“Live Sessions©️” is een samenwerking met 7Sins en is een lancering van een new Art Concept voor de zomer van 2020. Bedoeling is dat elke artist Live 25 Art Bottles gaat maken die dan als Limited Edition aangeboden worden. Skaii de Vega is de 1e artist die de zonde PRIDE voor haar rekening neemt. Slechts 25 Art Bottles 7Sins Gin …voor de feestperiode.