Ian Lodens (21), won won in 2018 met danspartner Natascha Van Es Belgium’s Got Talent op VTM, maar stond ook in 2019 vaak op het hoogste schavotje. Samen met z’n broer won hij ook het WK jiujitsu. Deze spontane mondige atleet kon je afgelopen zomer ook elke donderdag horen bij de lokale omroep van Knokke-Heist, Sea Fun naar aanleiding van zijn reis naar het land van zijn moeder. In Knokke-Heist was hij ook al de sportman van het jaar.

Ian Lodens is genomineerd voor zijn sportieve kwaliteiten binnen en buiten Knokke-Heist. Hij is als geen ander een ambassadeur geweest voor onze gemeente en haar inwoners Misschien is dit voor jou de reden om Ian Lodens te verkiezen tot ‘KH Personality of the Year’ 2019. Stemmen kan hier onder.

KH Personality of the Year 2019

Breng hier je stem uit. Opgelet we willen voldoen aan de GDPR wetgeving. U zal je stem moeten bevestigen via een dubbele controle.

Kruis de naam aan van de persoon die de titel mag ontvangen. U mag verschillende mensen aanduiden maar moet NIET! *