Prins Carnaval Bieze I en ondernemer (Schepen) Kris Demeyere slaan de handen in elkaar en zorgen voor gratis vervoer naar het prinsenbal in ’t Verzet.

Op zaterdag 8 februari is het prinsenbal, deze gaat dit jaar (2020) door in ’t Verzet. Het gemeentebestuur is met de bouw gestart van  de Ravelingen 3.0 aan het station in de deelgemeente Heist. Een aantal mensen opperden de gedachte dat het de gemeente zijn taak was om vervoer te voorzien tijdens het prinsenbal, vooral tijdens de stemming dan, maar dat ketste af.

Daarop is kandidaat Keizer Bieze gaan zoeken naar een partner die twee busjes wou laten rijden, twee chauffeurs die vrijwillig en veilig heen en terug willen rijden en een opstapplaats die open blijft tem 22u30.

Ondernemer Kris Demeyere van garage Nissan, sponsort twee busjes voor de Heistse carnavalisten die heen en weer rijden tijdens de stemming van 20u30 tot 23u. “Ze starten in Café de Bolle, bij Sonny en Dominique van Café De Terminus en rijden naar ’t Verzet en terug. Deze dienst is gratis, zij het dat een fooi aan de chauffeur geven mag maar zeker niet verplicht is. Café De Bolle blijft open tem 22u30 zodat niemand in de kou hoeft te wachten. We willen de mensen wel waarschuwen, deze busjes zijn voorzien van 8 plaatsen, plaatsen zijn beperkt, je kan niet reserveren, voorzie zelf je vervoer indien het kan of ga met de tram of trein, die stoppen zeker niet ver van ’t Verzet”, zegt Prins Bieze.